Eva Hekkenberg Amsterdamse Vastgoedvrouw van het Jaar 2018

Ontwikkelingsmanager Eva Hekkenberg van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is uitgeroepen tot Amsterdamse Vastgoedvrouw van het Jaar 2018 op de Amsterdamse Vastgoeddag. Zij is van de in totaal tien genomineerden gekozen als winnaar van deze eretitel, georganiseerd door het Vastgoedjournaal.

Hekkenberg heeft een centrale rol gespeeld bij de tender van onder meer de voormalige Bijlmerbajes, het Bajes Kwartier. Op dit moment geeft Hekkenberg mede sturing aan Bajes Kwartier Ontwikkeling CV om deze nieuwe energieneutrale stadswijk van Amsterdam te ontwikkelen. Hekkenberg richt zich als ontwikkelingsmanager binnen AM voornamelijk op acquisitie van nieuwe projecten in Amsterdam en conceptuele planontwikkeling in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Hierbij geeft ze een verdere invulling aan haar betrokkenheid in Amsterdam met vernieuwende concepten en co creatie volgens het AM businessmodel I AM YOU.

Hekkenberg: ”Ik zet me met vol enthousiasme in voor de herontwikkeling van de Bijlmerbajes tot een nieuw icoon voor de stad: de stadswijk Bajes Kwartier. We werken daarbij met zeer veel (lokale) partijen samen en daarnaast is het een project dat volop in de media is geweest, dus ik denk dat ik daarom de meeste stemmen heb mogen ontvangen. Een hele eer.” (Bron: Vastgoedjournaal)

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media