Eerste woningen Park Hoog Lede in Vlaardingen opgeleverd

PDF

De eerste woningen van het nieuwe woongebied Park Hoog Lede in Vlaardingen zijn opgeleverd. De oplevering is een eerste van een reeks die de komende periode plaatsvindt. Park Hoog Lede behelst de ontwikkeling van 225 woningen in de koopsector en bijbehorende openbare ruimte in een klassieke, rustige en groene parkwijk. Binnen het waterrijke plan worden rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen in het middeldure en dure segment ontwikkeld. AM en LSI project investment zijn de ontwikkelaars van Park Hoog Lede.

Park Hoog Lede beslaat circa 8,5 hectare en is gelegen op het voormalig terrein van het Vlietlandziekenhuis in de wijk Holy, tussen de Vlaardingse Vaart/ recreatiegebied Broekpolder, de woonwijk Vaart Zuid en de Holysingel.
De bouw en oplevering van Park Hoog Lede vindt plaats in deelplannen. Het eerste deelplan bestaat uit eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en appartementen en wordt voor en na de bouwvak 2012 in fasen opgeleverd. De appartementen uit deelplan 1 hebben een langere bouwtijd en volgen later. Deze zomer is eveneens de bouw gestart van de woningen in deelplan 2 en 3.
Park Hoog Lede is ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk. Aannemer ERA Contour bouwt de eerste drie deelplannen.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media