Eerste appartementengebouw Regent’s Park Amersfoort in gebruik

Wethouder Gert Boeve verricht zaterdag 14 april samen met vertegenwoordigers van de Vereniging van Eigenaars en André de Jong, directeur projecten van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de officiële handeling voor de oplevering van Churchill, het eerste appartementengebouw dat in gebruik wordt genomen in het plan Regent’s Park in Amersfoort.

Regent’s Park bestaat uit drie appartementengebouwen (Churchill, Kennedy en Roosevelt) gelegen in een bosrijke omgeving in het populaire Bergkwartier in het zuidwestelijke deel van Amersfoort. Ieder gebouw bestaat uit twee aparte delen die zijn gekoppeld door een atrium van glas met hierin de centrale entree. De gebouwen hebben een transparant ontwerp zodat van een optimale lichtinval sprake is. De ruime balkons en hoge ramen van de appartementen bieden een riant zicht op de bosrijke omgeving. Regent’s Park is ontworpen door Klunder Architecten.
Elk gebouw beschikt over een eigen parkeergarage met bergingen. In het gebouw Churchill zijn gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd zoals een sauna, fitnessruimte, hotelsuite en een dining-room. Naast deze voorzieningen kunnen bewoners gebruik maken van verschillende comfortdiensten.

Persoonlijke woonwensen
Om de toekomstige bewoners zoveel mogelijk tegemoet te komen in hun woonwensen begeleidt een persoonlijke verkoopmanager hen bij het realiseren van een appartement dat in alle opzichten beantwoordt aan hun persoonlijke woonbehoeften. Zowel in gebouw Churchill als in gebouw Kennedy zijn nog appartementen te koop. Een recent ingerichte modelwoning geeft een goed beeld van het wooncomfort van Regent’s Park. Volgens planning start de bouw van gebouw Kennedy in het vierde kwartaal van dit jaar. De appartementen variëren in afmeting van circa  72 m2 tot 225 m2. De vrij-op-naam prijzen lopen uiteen van € 229.500 tot € 949.000 (inclusief een of twee parkeerplaatsen). Appartementencomplex Churchill is gebouwd door Heilijgers. De verkoop van de appartementen is in handen van Brecheisen Makelaars en Woonvast Midden Nederland in Amersfoort. Meer informatie over Regent’s Park is te vinden op www.regentspark.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media