Delta Lloyd Vastgoed en Wonen op Enka C.V. tekenen koopovereenkomst 31 woningen Op Enka in Ede

Start bouw deelplan De Conerij

Delta Lloyd Vastgoed en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en A.S.R. Vastgoed Ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 31 woningen in het plan De Conerij op het Enka-terrein in Ede. Het betreft geschakelde eengezinswoningen verdeeld over drie bouwblokken.
1325,3 ENKA Ede deelplan J2 - 72dpi (2)

De woningen worden turnkey opgeleverd. Delta Lloyd Vastgoed zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector. Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed bij de aankoop in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff. Het woningaanbod van het plan bestaat in totaal uit 54 woningen, waarvan de bouw onlangs is gestart. De oplevering is volgens planning in het najaar van 2014.

Op Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied heeft een zichtbaar rijke historie met bijzondere monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het gebied ligt aan de oostkant van de stad en grenst aan de groene uitlopers van de Veluwe. Op Enka is goed bereikbaar met de auto en ligt op vijf wandelminuten van het Intercitystation Ede-Wageningen. Het woningaanbod bestaat in totaal uit circa 1.300 woningen en een commercieel programma van circa 30.000 m2. Inmiddels zijn ruim 230 woningen opgeleverd of in aanbouw. De diverse deelgebieden kenmerken zich door een eigen identiteit en sfeer. Een aantal deelgebieden is inmiddels gerealiseerd en bewoond.

De Conerij
De Conerij is na De Smederij en De Spinnerij het derde deelgebied van dit project. Het ligt langs de Bennekomseweg en bij de nieuwe entree van Op ENKA (Enkalaan). Het aanbod van De Conerij bestaat uit 31 vrije sector huurwoningen en 23 koopwoningen. De woningen zijn ontworpen door Stefanova Architecten en zijn voorzien van verschillende gevelvarianten, in sfeer aansluitend op de reeds bestaande bebouwing op het Enka-terrein. De huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 118 m2 tot 122 m2. De prijzen zijn vanaf € 189.900 tot en met € 211.900 v.o.n. De verhuur zal in de komende maanden worden gestart. De bouw is in handen van BAM Woningbouw Noordoost.

Zie voor meer informatie over het plan en de woningen www.enka-ede.nl of kijk op www.facebook.com/openkaede.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media