DELA koopt 46 woningen van AM en a.s.r. op Enka in Ede

DELA Vastgoed Woningen B.V. en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en a.s.r. vastgoed ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 46 woningen in het plan De Spinnerij op Enka in Ede. DELA zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector.

Op Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied heeft een zichtbaar rijke historie met prachtige monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het gebied ligt aan de oostkant van de stad en grenst aan de groene uitlopers van de Veluwe. Enka is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer; het Intercitystation Ede-Wageningen ligt in de directe nabijheid.

Het totale plan bestaat uit circa 1.300 woningen en een commercieel programma van circa 30.000 m2. Inmiddels zijn ruim 200 woningen opgeleverd of in aanbouw.

De Spinnerij
De Spinnerij is na De Smederij het tweede deelgebied van dit project. Het wordt een woonbuurt met vrijstaande, twee-onder-één-kap- en rijwoningen in een groene omgeving. Alle woningen zijn voorzien van een complete keuken, badkamer met tweede toilet, dubbele wastafel, separate douche en ligbad. De 46 woningen zijn deels ontworpen door Stefanova Architecten en deels door Humblé Martens architectuur & stedelijk ontwerp.

De start van de bouw is nog deze maand en de oplevering staat gepland voor voorjaar 2014. De woningen worden gerealiseerd door BAM Woningbouw.

Op www.enka-ede.nl is meer informatie te vinden over het project.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media