De Stelling in Zwolle bereikt hoogste punt

Wethouder Jan Brink verricht officiële handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM houdt vrijdag 8 januari samen met BAM Woningbouw Noordoost een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen voor het bereiken van het hoogste punt van appartementengebouw De Stelling in Zwolle. Wethouder Jan Brink verricht de officiële handeling. Het uit zes woonlagen bestaande complex biedt ruimte aan 28 appartementen en maakt deel uit van het plan Kraanbolwerk. De oplevering is naar verwachting in september 2016.

1539,0 AM-Z Kraanbolwerk Zwolle Cam 03 - 300 dpiLR

De Stelling ligt aan de stadskant van Kraanbolwerk. De karakteristieke voorgevel van het voormalige fabrieksgebouw De Volharding is behouden gebleven en appelleert aan het industriële verleden. Het vormt tevens een belangrijke blikvanger van het Kraanbolwerk, dat zichtbaar is vanaf de binnenstad en vanaf het Rode Torenplein. Het interieurontwerp van de woningen is bijzonder flexibel, waarmee optimaal kan worden ingespeeld op specifieke woonwensen. Er zijn nog enkele woningen te koop. De prijzen voor de woningen zijn vanaf € 329.000 v.o.n.

De voormalige Schaepmanlocatie is omgeven door een levendige stadshaven en hier wordt de komende jaren een nieuwe woon- en leefomgeving met circa honderd appartementen en 48 woningen gerealiseerd. De aan het Kraanbolwerk verbonden ontwerpers zijn KENK Architecten, BDG Architecten en AM Concepts. Zie www.kraanbolwerkzwolle.nl voor meer informatie over dit project en over toekomstige ontwikkelingen binnen Kraanbolwerk. De bouw van De Stelling is in handen van BAM Woningbouw Noordoost.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media