D-Winkels koopt nieuwbouw van Ontwikkelingscombinatie 023

D-Winkels en Ontwikkelingscombinatie 023 hebben de verkoop afgerond van het appartementencomplex “De Poortwachter” in Haarlem. Het complex, dat in eigendom wordt genomen door D-Winkels, maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling “De Entree van Haarlem” en ligt langs de Boerhaavelaan ten zuiden van het Boerhaavebad in Haarlem.
1441,0  023 Haarlem De Entree W5 - 72dpi

De Poortwachter bestaat uit veertig appartementen met een oppervlak tussen 88m2 en 129m2. De appartementen krijgen een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn alle voorzien van een ruim balkon op het zuiden. Na oplevering zullen de woningen door D-winkels worden verhuurd in de vrije sector.

‘De Poortwachter” is in opdracht van Ontwikkelingscombinatie023 ontworpen door de Amsterdamse architect Ronald Janssen en wordt gebouwd door Waal uit Vlaardingen. In februari 2015 start de bouw en de oplevering is gepland in het voorjaar van 2016. De Ontwikkelingscombinatie 023 is een samenwerkingsverband van AM, BPD, Slokker Vastgoed en Ymere. D-Winkels is een private belegger die voornamelijk actief is in de winkel- en woningbeleggingen.

“De Entree” wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. Deze nieuwe wijk heeft een ruime opzet met in totaal circa 600 woningen en wordt gecreëerd rondom een grote centrale waterpartij, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen. Het aanbod bestaat uit zowel appartementen, stadswoningen als herenhuizen plus commercieel en maatschappelijk vastgoed. Inmiddels zijn gefaseerd 100 koopwoningen verkocht en gerealiseerd en wordt het Zorghotel ‘De Jacobkliniek’ binnenkort opgeleverd. Na een succesvolle start van de verkoop in november, wordt in het voorjaar eveneens begonnen met de bouw van het project De Kennemerhof in De Entree.
Zie voor meer informatie: www.entreevanhaarlem.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media