Calypso klaar voor eerste bewoners

Download PDF

Appartementencomplex Calypso gaat morgen, 12 oktober, officieel in verkoop. Het opvallende en kleurrijke gebouw is gelegen in het stadshart van Rotterdam. De Calypso bestaat naast 407 appartementen uit ongeveer 4.800m² kantoorruimte en 1.500m² commerciële ruimte.

Bouwer VolkerWessels en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM brengen dit ambitieuze project hiermee, in goede samenwerking met de gemeente Rotterdam, in het finale stadium. Met als resultaat een zeer bijzonder gebouw dat een blijvende indruk achterlaat in het centrum van Rotterdam. De locatie is ideaal gelegen vanwege de nabijheid van het centraal station, het winkelhart van de stad en culturele voorzieningen, waaronder de schouwburg.

De Calypso heeft een unieke gevel met overhellende vlakken waardoor het lijkt alsof die in beweging zijn. Het gebouw heeft een servicebalie en vergaderruimtes voor de bewoners. De woningen zijn modern en hoogwaardig afgewerkt en hebben allemaal een touch-screen waarmee de bewoners in contact staan met de servicebalie en ze bezoekers toegang tot het gebouw kunnen verschaffen.

Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit 359 verschillende koopappartementen, in prijs variërend van € 146.500 tot € 659.000, en 48 huurappartementen. Onder het complex zijn 500 parkeerplaatsen aangelegd voor de bewoners en gebruikers. De appartementen zijn op relatief korte termijn beschikbaar; de eerste opleveringen staan gepland voor dit jaar. Meer informatie is beschikbaar via www.calypsoyou.nl.

Over VolkerWessels
Koninklijke Volker Wessels Stevin is een Nederlands bouwconcern met een decentrale organisatievorm. De basis voor het bedrijf werd gelegd in 1854. Inmiddels heeft het concern 16.000 medewerkers in 120 werkmaatschappijen, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Canada. De cultuur is pragmatisch, vernieuwend & ondernemend. Maar bovenal is VolkerWessels veelzijdig: het bedrijf is actief in de woning- en utiliteitsbouw, industriebouw, in onderhoud, in vastgoedontwikkeling, beton- en waterbouw, wegenbouw, energie, water en telecom infrastructuur, spoorwegbouw, installatietechniek, verkeerstechniek, parkeermanagement, bouwtoelevering en advies en dienstverlening.
Meer informatie: www.volkerwessels.com

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Meer informatie: www.am.nl.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media