BOVEMIJ koopt 35 woningen in het Carré OP ENKA te Ede

N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en a.s.r. vastgoed ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 35 nieuw te bouwen woningen op Enka te Ede. Het betreft 35 eengezinswoningen gelegen in het Carré, deelplan F1-2. Bovemij zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector. Vandaag tekenden de partijen op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam de koopovereenkomst.
OndertekeningLR
Foto ondertekening vlnr Dick Gort (a.s.r vastgoed ontwikkeling), Alfred Bolks (AM), Hans Wittenberg (Bovemij), Maarten Teubner (Bovemij), Jeroen Messemaeckers (a.s.r. vastgoed ontwikkeling).

Met de bouw van de woningen wordt voor de zomer gestart en naar verwachting zullen de woningen in het tweede kwartaal van 2016 worden opgeleverd. De woningen hebben een oppervlakte variërend van circa 115 m² tot 120 m² GBO en zullen turn-key worden opgeleverd. De woningen zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners. De bouw is in handen van Dura Vermeer Bouw Midden West BV.

Het Carré is het centraal gelegen gebied op Enka, waar diverse rijksmonumenten worden getransformeerd naar nieuwe functies. Een deel van de woningen van Bovemij gaat deel uitmaken van de omzoming van de historische contour van het Carré. De bouw van dit project markeert de start van de bouw van het nieuwe levendige hart van de wijk Enka in Ede.

Op Enka
Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied, aan de rand van het centrum, gelegen direct aan de Veluwe, heeft een zichtbaar rijke historie met prachtige monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het totale plan bestaat uit circa 1.300 woningen en tal van overige voorzieningen. Inmiddels zijn ruim 300 woningen opgeleverd of in aanbouw. Ontworpen en gerealiseerd met oog voor kwaliteit, passend bij de historie van de locatie en in de groen woonomgeving. Alles gericht op een prettige woonomgeving. Enka is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer; het Intercitystation Ede-Wageningen ligt in de directe nabijheid. Meer informatie is te vinden via www.enka-ede.nl of www.facebook.com/openka.

BNP Paribas Real Estate strategisch vastgoedadviseur Bovemij
BNP Paribas Real Estate heeft Bovemij geadviseerd bij de aankoop van de woningen op Enka te Ede. De aankoop vormt een strategische aanvulling op de woningportefeuille die Bovemij opbouwt in de regio Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Ook bij de verdere uitbreiding van  haar portefeuille wordt Bovemij door BNP Paribas Real Estate geadviseerd.

PDF persbericht

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media