Bouwzand wordt zandsculptuur in Amsterdam-Noord

Wat doe je om een plek leuker te maken waar de komende tijd ontwikkeld wordt? Precies, het bouwzand gebruiken om een kunstwerk voor en met de buurt te maken! AM, Blauwhoed, Wonam en de gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord sponsorden zandsculpturen op de plek waar straks onder meer Elzenhagen Zuid komt te liggen. En dat werd natuurlijk in stijl onthuld door Eltjo Bouwman (Blauwhoed) namens CZAN, een samenwerking van AM en Blauwhoed, Esther Lagendijk namens gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord en Remco de Graaf van woningbouworganisatie Wonam.

Amsterdam Noord in ontwikkeling

Amsterdam Noord is in ontwikkeling. In het centrumgebied Amsterdam Noord herrijst een nieuw stedelijk centrum voor wonen, werken, winkelen en ontspannen. AM realiseert hier in samenwerking met Blauwhoed Elzenhagen Zuid, een mooie stedelijke wijk met ruimte voor maximaal 1800 huur- en koopwoningen. De wijk krijgt zowel woonblokken met appartementen als zelfbouwkavels en ‘urban villa’s’ in een parkachtige omgeving.

Zandsculptuur

In het teken van deze transformatie wordt een zandsculptuur gebouwd op het Buikslotermeerplein tegenover het stadsloket Noord. Het zandsculptuur is een verzameling van visies van bewoners op het unieke karakter en de toekomst van Amsterdam-Noord.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media