Bouwwerkzaamheden zelfbouwkavels Create@Mullerpier in Rotterdam ‘live’ te volgen

Zelfbouwers die een kavel hebben gekocht in project Create@Mullerpier in Rotterdam, kunnen de bouw van hun droomwoning op de voet volgen via 'webwatch'; een webcam met live beeld over de voortgang. De webcam neemt ook elk uur een foto. De webcam is sinds woensdag in gebruik en de eerste beelden van de zonsopkomst over de bouwplaats en de Nieuwe Maas zijn veelbelovend! Create@Mullerpier is een ontwikkeling van Mullerpier Ontwikkeling CV, een samenwerking tussen projectontwikkelaar Blauwhoed en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

Neem ook een kijkje

Create: veel vrijheid in ontwerp

Create is een concept waarin kopers een kavel kopen en vervolgens veel vrijheid krijgen om hun ideale woning te ontwerpen en te realiseren. De kopers kiezen hun eigen architect en aannemer en stellen aan de hand van een vooraf opgesteld kavelpaspoort en masterplan de indeling van hun woning samen.

Bouw Create@Mullerpier 1 april gestart

Op 1 april 2017 is de bouw gestart van 20 zelfbouwwoningen in fase 1 van Create@Mullerpier in Rotterdam. De stadswoningen met terras komen op de kop van de Mullerpier/St Jobskade met uitzicht op de Maas en maken onderdeel uit van de totale ontwikkeling van de Mullerpier.

Fase 2 van Create@Mullerpier bestaat uit 10 zelfbouwwoningen. De kopers zijn nu druk bezig met het ontwerpen van hun ideale huis. Naar verwachting start de bouw van fase 2 begin 2018.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media