Bouwinvest en AM tekenen koopovereenkomst 26 eengezinswoningen Park Lentse Veld in Lent

Vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest, namens het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund, en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben een koopovereenkomst gesloten voor 26 woningen in het plan Park Lentse Veld in nieuwbouwwijk Laauwik in Lent.  De woningen zijn bestemd voor verhuur in de vrije sector.

Laauwik maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Waalsprong. Park Lentse Veld bestaat in totaal uit 109 woningen in een gevarieerde planopzet met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, halfvrijstaande woningen en een urban villa met 22 appartementen. De bouw van Park Lentse Veld start in maart 2013.

Laauwik ligt ten noorden van Lent en biedt een aantrekkelijke woon- en leefomgeving met eigentijdse voorzieningen. Nijmegen en het groene buitengebied liggen op korte afstand. Park Lentse Veld is gesitueerd aan de zuidzijde van Laauwik tegen de bestaande kern van Lent aan. De woningen liggen voor een deel  aan de Alicantestraat en deels aan het park. De parkligging, het gevarieerde gevelbeeld en de kwaliteit van de openbare ruimte geven de wijk een vriendelijke woonsfeer. Het ontwerp van de woningen is van Geesink  Weusten Architecten uit Arnhem.

Koopwoningen
De verkoop van woningen van Park Lentse Veld aan particulieren is recent gestart. De bouw van de eerste vijftien koopwoningen start gelijktijdig met de bouw van de huurwoningen van Bouwinvest. Het aanbod bestaat uit verschillende typen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en halfvrijstaande wonigen. Meer informatie over de koopwoningen is te verkrijgen bij de betrokken makelaarskantoren  Hans Janssen Makelaars of Strijbosch Thunnissen Nieuwbouw. Zie ook www.parklentseveld.nl.
De eerste woningen in Park Lentse Veld worden volgens planning in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media