Benoemingen AM

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM maakt in het kader van de invoering van haar focusstrategie, die zij op 17 januari jl. aankondigde, de volgende benoemingen bekend:

Gerhard Bolk is benoemd tot commercieel directeur AM. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de waardecreatie van strategische posities in Nederland en zal hij de relatie met vastgoedbeleggers verder uitbouwen. Daarnaast zal hij AM op diverse platforms vertegenwoordigen. Gerhard Bolk was de afgelopen tien jaar directeur van AM Zuid-Holland.

Wilco van den Ban wordt directeur van de regio Zuidwest, de samenvoeging van de regio’s Zuid-Holland en Zuid/Zeeland. Wilco van den Ban was laatstelijk actief als directeur van AM Zuid/Zeeland. Maarten Kool is benoemd tot directeur projecten in deze regio. Gino van Driessche blijft actief als directeur Zeeland.

Alfred Bolks (voorzitter) en Ronald Tol vormen de directie van de regio Utrecht & Noordoost, de samenvoeging van de regio’s Utrecht en Noordoost. Ronald Tol was directeur van AM Utrecht. André de Jong is benoemd tot directeur projecten in deze regio.

De directie van de regio Noordwest blijft met Ronald Huikeshoven (voorzitter) en Frank Klomp ongewijzigd.  

De benoemingen gaan per direct in.

Zoals eerder bekend gemaakt, wordt het directieteam van AM met ingang van 1 januari jl. gevormd door Roel Vollebregt (voorzitter), Mario Broos en Henri de Pater (finance).

AM gaat zoals aangekondigd meer focus aanbrengen in haar bedrijfsactiviteiten. Zij gaat zich sterker richten op de economische kerngebieden van Nederland en de interessante regio’s en steden daarbuiten. Daarbij worden zowel belegger als particulier eerder en nadrukkelijker bij het ontwikkelingsproces betrokken.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media