Appartementengebouw Rivers, Kop Zuidas feestelijk opgeleverd

Vrije sector huurwoningen nagenoeg allemaal verhuurd.

Vrijdag 19 februari jl. werd appartementengebouw Rivers, gelegen aan de Gaasterlandstraat/ Eemlandstraat in Amsterdam Zuid, officieel geopend door Sebastian Capel, voorzitter Dagelijks Bestuur Amsterdam Zuid.

13196 140310 BA visualisatie zuidoost

De woningen van Rivers zijn een ontwikkeling van AM en worden door Bouwinvest in belegging genomen, namens het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Verhuurder en beheerder is Actys Wonen uit Amsterdam. Alle bewoners hebben inmiddels hun sleutel ontvangen.

“Starten met een vrijwel volledige bezetting bevestigt dat het product goed aansluit op de wensen van de huurders”, aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest, eigenaar van het gebouw. “Met dit project heeft Bouwinvest opnieuw een fraaie parel toegevoegd aan haar ketting en is een verdere stap gezet in de richting van de ontwikkeling van Zuidas naar een van de grootste woningbouwlocaties in Amsterdam.”

“Met de ontwikkeling van dit eerste woongebouw op de Kop Zuidas door AM wordt het wonen op Zuidas verder versterkt. Door toevoeging van woningen op de Kop Zuidas kunnen kopers en huurders kiezen uit verschillende woongebieden maar allen met de kwaliteit en de voorzieningen die horen bij de Zuidas”, aldus Ronald Huikeshoven, directeur AM Noordwest.

Rivers is een uniek nieuwbouwproject met 75 fraaie vrije sector huurappartementen in Amsterdam-Zuid. De woningen hebben 2, 3 of 4 kamers en variëren in oppervlakte van 60 tot 112 m2. De luxe keuken is compleet ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. Ook de badkamer is luxe afgewerkt. De appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras. De huurprijs varieert van EUR 1.125 tot EUR 1.600 per maand, exclusief servicekosten.

De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Rivers is een ontwikkeling van AM. De bouw was in handen van BAM Woningbouw Noordwest.

Over Zuidas

Zuidas is de internationale toplocatie van Amsterdam. Het ligt op een zeer strategische plek tussen de binnenstad en Schiphol, tussen Buitenveldert en Oud-Zuid. Hier is volop ruimte voor wonen, werken, leren en ontspannen.  Zuidas is daarnaast nog steeds in ontwikkeling.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media