Anouk Reintjens over leefbare steden

Anouk Reintjens heeft tijdens de Amsterdamse editie van Denkraum met de titel ‘Good Life & Sustainable Cities’ een kleine groep van experts begeleid met een ‘deep dive’ over het onderwerp ‘liveable cities’. Het leefbaar houden van de stad gaat over de Inclusieve stad, een van onze vijf maatschappelijke thema’s: Hoe creëer en behoud je een aantrekkelijke, diverse stad? Een stad die betaalbaar blijft voor al haar bewoners. Een stad waar iedereen zich thuis voelt. Die inspireert, verbindt en uitnodigt tot ontmoetingen.

Dit event is het eerste in een serie van vijf, die door de BMW Foundation Herbert Quandt in samenwerking met Impact Hub dit jaar in Europa wordt georganiseerd. In dit event denken we na over duurzame steden in 2030 waarin goed leven een essentiële rol speelt. Leiders uit de private, publieke en maatschappelijke sector komen samen om te onderzoeken hoe Europese steden ecologische, economische en sociale uitdagingen kunnen aangaan.

Anouk: ‘We zijn ontzettende benieuwd wat er deze week uitkomt en hopen dat we samen met de experts en deelnemers hier ook een vervolg aan kunnen geven.’

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media