AM werkt met passie door aan het bedenken en ontwikkelen van inspirerende en duurzame leefomgevingen

Onze kwaliteit van leven staat onder druk nu we te maken hebben met het coronavirus. Eens te meer maken we mee hoe kwetsbaar het leven is en ervaren we dat gezondheid voor alles gaat. Daarom handelen we als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar overeenkomstig de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Om de gezondheidsrisico’s voor onze medewerkers en voor iedereen met wie we samenwerken te minimaliseren, werken we evenals een groot deel van Nederland vanuit huis. De afspraken met klanten en collega’s gaan gewoon door, nu vinden deze zoveel mogelijk telefonisch en online plaats. Ons AM Huis in Utrecht is alleen geopend voor dringende zaken.

Wij blijven ook in deze bijzondere tijden graag samenwerken met gemeenten, corporaties, beleggers en overige belanghebbenden om de kwaliteit van onze leefomgeving duurzaam te verbeteren.

Heeft u vragen over het bovenstaande, neemt u dan contact op met uw contactpersoon binnen AM. Wij zijn ook te bereiken via info@am.nl, via MS Teams, via telefoonnummer 030 609 7222 of via e-mailadressen van onze AM-collega’s.

Met vriendelijke groet,

Team AM

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media