AM verwelkomt Albert Heijn in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar

Vandaag heeft Albert Heijn de deuren van haar nieuwe vestiging in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar op feestelijke wijze geopend. Gebiedsontwikkelaar AM is, als eigenaar van het winkelcentrum, verheugd de supermarkt aan het ruime aanbod van Ringers Winkelcentrum toe te kunnen voegen. Voor het winkelcentrum betekent dit een belangrijke vervolgstap in het bieden van een compleet en gevarieerd winkelaanbod aan de regio.

Albert Heijn heeft in een unit van ruim 1.300 vierkante meter een supermarkt gerealiseerd volgens haar laatste concept, waarin ook zelfscankassa’s zijn opgenomen. Verder biedt zij een breed en gevarieerd assortiment met veel aandacht voor versproducten. De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het winkelcentrum, dat onderdeel is van het Ringerskwartier. In de nieuwe winkel gaan 65 medewerkers aan de slag.

Overstad groeit

Stadsdeel Overstad, waar het Ringerskwartier onderdeel van is, heeft een woningbouwopgave van 2.500 woningen. De eerste plandelen, direct naast Ringers Winkelcentrum, zijn momenteel in uitvoering. De nieuwe supermarkt gaat voor de (nieuwe) inwoners van dit gebiedsdeel een belangrijke functie vervullen.

Koop- en beleefcentrum

Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse en complete beleving bieden. Het complex bevat een divers aanbod van grote internationale winkelformules, convenience, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar en in het volop in ontwikkeling zijnde Ringerskwartier.

Parkeren kan in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar met zowel een ondergrondse parkeergarage als een parkeerterrein naast het winkelcentrum.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media