AM versterkt zich met Arno Hallie als ontwikkelingsmanager

Arno Hallie (38) is per 1 maart in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal hij het team van AM Midden verder versterken. Hallie gaat in zijn nieuwe rol de maatschappelijke vraagstukken van de provincie Utrecht actief helpen beantwoorden, door het ontwikkelen van vernieuwende woon- en gebiedsconcepten, waar toekomstige gebruikers aangenaam wonen, verblijven, winkelen en werken.

Hallie werkte hiervoor als senior conceptontwikkelaar bij VORM in onder meer de regio Utrecht en was daarvoor in Eindhoven en omgeving als ontwikkelingsmanager werkzaam bij SDK Vastgoed. Bij  gebieds- en opstalontwikkelaar Credo Integrale Planontwikkeling (VolkerWessels) was hij samen met het team verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en uitwerking van met name binnenstedelijke ontwikkellocaties in heel Nederland.

Hallie heeft Bouwkunde aan de TU Delft gestudeerd, met een Master Stedenbouwkunde (2005) en heeft diverse leergangen gevolgd bij de NEPROM, waaronder recent de masterclass Conceptontwikkeling. Hij woont sinds acht jaar in de stad Utrecht.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media