AM versterkt woonfunctie in Amstelveen met 300 woningen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM gaat samen met investeringsmaatschappij Redevco en de gemeente Amstelveen circa 300 woningen ontwikkelen in Amstelveen. Hiermee versterkt AM de woonfunctie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) in het algemeen en van Amstelveen in het bijzonder. Deze nieuwe samenwerking past in de strategie van AM om als stad- en gebiedmaker binnenstedelijk te ontwikkelen.

Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest: “We zijn erg blij dat we samen met Redevco de woonfunctie in Amstelveen verder gaan versterken. Onze ambitie is om kwalitatief hoogstaande nieuwe leefomgevingen te ontwikkelen voor de inwoners van Amstelveen en in breder verband die van MRA. We gaan in nauw overleg met de betrokkenen de plannen verder uitwerken.”

Voor Redevco is de samenwerking met AM een eerste stap richting de woonmarkt en daarmee een nieuwe koers van het investeringsfonds. Volgens Andrew Vaughan, CEO van Redevco: “Het toekomstperspectief van de residentiële investeringsmarkt is extreem sterk, met 70 miljoen mensen die naar verwachting de komende 30 jaar zullen verhuizen naar toonaangevende Europese steden. Wij zijn ook van mening dat de sterkste, toekomstbestendige investeringslocaties die gebieden zijn, waar mensen kunnen genieten van de juiste mix van wonen, werken, winkelen en vrijetijdsactiviteiten. Het aangrenzende segment van woningen in aanvulling op dat van de detailhandel, is voor ons volkomen logisch.”

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media