AM verbetert klantbeleving met digitale aankoopassistent

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM lanceert Amy: een nieuwe app met als doel het aankoopproces voor klanten makkelijker en veiliger te maken. Daarnaast geeft Amy spontaan tips op belangrijke momenten in het aankoopproces van een nieuwbouwwoning bij AM. Met Amy zijn de gegevens van klanten daarnaast ook goed beveiligd in het kader van de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG).

Sander ter Beek, directeur Marketing & Verkoop van AM: ‘Bij AM streven we naar een excellente klantbeleving. We zagen kansen om het kopen van een huis voor onze klanten leuker en overzichtelijker te maken. Daarnaast vraagt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) om op een veilige manier belangrijke gegevens en documenten te delen met onze klanten.

Eerste gebruikers

Bij het invoeren van een nieuwe service is het natuurlijk van belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Daarom biedt AM geïnteresseerden en kopers bij nieuwbouwprojecten die de komende tijd in de verkoop gaan de mogelijkheid de app voor het eerst te gebruiken. De verwachting is dat Amy binnen een jaar op alle projecten van AM zal zijn toegepast voor gebruikers. Amy wordt voor het eerst toegepast op de gebiedsontwikkeling Haarzicht in Vleuten.

Centrale plek

Amy bewaart alle documenten die komen kijken bij de aankoop van een nieuw huis. Denk hierbij aan verkooptekeningen, een koopovereenkomst, de leveringsakte. Op deze manier worden alle relevante documenten op één plek bewaard en zijn op ieder moment te raadplegen.

Stapsgewijs

De app is op de hoogte van elke stap in het proces bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Amy geeft bij elke stap aan wat belangrijk is en waaraan moet worden gedacht. Zo geeft de app, ruim voordat er naar de notaris wordt gegaan, de tip om een geldig paspoort te hebben. Amy geeft inzicht in welke keuzes er gemaakt moeten worden, zodat klanten niet worden verrast en overzicht houden gedurende het proces.

Ontdek Amy zelf

Benieuwd hoe Amy werkt? Bekijk de animatie hieronder.

Amy is kosteloos te downloaden via Google Play of de APP Store. Kies voor: “Neem een kijkje” om zonder account de demo-omgeving te bekijken.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media