AM tekent nieuw driejarig contract met Provada

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is ook de komende drie jaar op haar ‘eigen’ plek toonaangevend aanwezig op de Provada. AM en de Provada hebben hiervoor een overeenkomst gesloten.

AM en Provada tekenden de nieuwe overeenkomst in het AM Huis in Utrecht. V.l.n.r.: Raymon van Miltenburg, Ronald Huikeshoven, Flip Kerkhoven, Gerhard Bolk, Michel Westbeek en Peter Schreuter

“We zijn verheugd onze goede samenwerking met de Provada de komende jaren te kunnen continueren. Wij benutten de Provada om de vele innovaties, concepten en projecten waaraan we werken te delen met publieke en andere private partijen in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast verstevigen wij onze vele contacten in dit werkveld en benutten wij de Provada om nieuwe mensen te leren kennen en inspiratie op te doen”, aldus Ronald Huikeshoven, directievoorzitter AM.

 AM is al jaren een vaste speler op de Provada en neemt in 2019 voor de veertiende keer deel. Op haar stand presenteerde zij dit jaar haar kernthema’s: Inclusieve stad, Gelukkig leven, Gedurfde duurzaamheid, Healthy urban living & working en Stad- en gebiedmaker. Deze thema’s geven invulling aan haar missie om toonaangevend, vernieuwend en inspirerend te zijn op het gebied van integrale duurzame gebiedsontwikkeling. Ook organiseerde AM debatten, presentaties, een bijeenkomst voor young professionals en andere activiteiten.

“Ik ben verheugd dat AM zich wederom voor een langere tijd heeft verbonden aan PROVADA. AM staat garant voor kwaliteit, inspiratie en klantbeleving. Waarden die wij als PROVADA ook hoog in het vaandel hebben”, aldus Flip Kerkhoven, Algemeen Directeur PROVADA.

 Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media