AM start verkoop woningen vervolgfase Tuinveld ’s-Gravenzande

Veel belangstelling voor woningen Bellefleur, Elan en Gala.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start woensdag 28 oktober de verkoop voor twintig woningen in de derde fase van Tuinveld in ‘s-Gravenzande. Het aanbod bestaat uit zowel rijwoningen als twee-onder-een-kapwoningen. De prijzen zijn vanaf circa €275.000 tot en met €405.000 v.o.n.

AM73466LR

AM ontwikkelt in het nieuwbouwplan Tuinveld ruim 400 woningen. Met de naderende oplevering van 54 woningen zijn binnenkort meer dan 350 woningen bewoond. De wijk is gelegen aan de noordkant van ’s-Gravenzande en kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Woninginformatie

Het woningaanbod in de nieuwe fase bestaat uit twaalf rijwoningen type Bellefleur L. Deze woningen worden in twee blokken van zes woningen gerealiseerd. Daarnaast worden vier geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (type Elan) aangeboden met een oudhollandse architectuur. De vier overige woningen zijn eveneens twee-onder-een-kapwoningen (type Gala). Deze worden gekenmerkt door de jaren dertig stijl.

Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland. Zie voor meer informatie over Tuinveld www.wonenintuinveld.nl.

De start verkoop vindt plaats in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91 in ’s-Gravenzande van 15.00 tot 18.00 uur. Vertegenwoordigers van AM en betrokken makelaars zijn woensdag 28 oktober aanwezig om informatie te verstrekken over het plan en vragen te beantwoorden. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

Victor & Wonen

Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor & Wonen’ concept gepresenteerd. Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner).

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media