AM start verkoop woningen Tuinveld ’s-Gravenzande

Wegens grote belangstelling nieuw aanbod woningen Bellefleur

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM boekt succes met de verkoop van de woningen in de derde fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Binnen vier maanden zijn alle woningen verkocht en hiermee kon AM samen met BAM Woningbouw eind november het startsein geven voor de bouw van 26 woningen. Op 10 december start de verkoop van het volgende deelplan. In totaal worden in deze fase 54 woningen gerealiseerd.

Tuinveld

AM ontwikkelt in het nieuwbouwplan Tuinveld 388 woningen. De wijk is gelegen aan de noordkant van ’s Gravenzande en kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Start verkoop
De verkoop van de woningen type Bellefleur L en XL (jaren dertig architectuur) en eveneens van het type Elan (Oud-Hollandse stijl) heeft een vliegende start doorgemaakt. Alle woningen zijn binnen vier maanden verkocht. Wegens de grote belangstelling start op 10 december de verkoop van het volgende deelplan . Belangstellenden kunnen zich van 15.00 tot 17.00 uur melden in ‘De Kiem’ Koningin Julianaweg 91 in ’s-Gravenzande. Vertegenwoordigers van AM en van de makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en verkoopdocumentatie te verstrekken. Daarnaast is er gelegenheid om advies in te winnen over de financiering van de woningen. Zie ook www.wonenintuinveld.nl.
Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 245.000 tot en met € 319.000 v.o.n. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland.

Victor & Wonen
Het woonklaarconcept Victor & Wonen biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner). Op 10 december is Victor Meuwissen persoonlijk aanwezig om advies te geven.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media