AM start verkoop woningen Het Lint in Berkel en Rodenrijs

Download PDF

Tien twee-onder-een-kapwoningen in jaren dertig stijl

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 26 juni het startsein voor de verkoop van tien twee-onder-een-kapwoningen in het deelplan Het Lint in Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs. De woningen vormen de afronding van Het Lint en sluiten met de jaren dertig stijl aan op de architectuur van de 58 woningen die in eerdere fasen in dit deelplan zijn ontwikkeld.

Deelplan Het lint is een eigentijdse weerspiegeling van de historische lintbebouwing aan de Rodenrijseweg. De laatste tien woningen in Het Lint worden gerealiseerd aan het eind van de Waddenweg grenzend aan het rustig gelegen Slufterhof. De charmante architectuur van Mulleners en Mulleners met haar langs- en dwarskappen en warmgekleurde baksteen sluit goed aan bij de architectuur van de Waddenweg en Slufterhof. Elke woning heeft standaard een garage, een woonkamer met uitbouw en schuifpui naar de tuin. Daarnaast zijn tal van uitbreidingsopties mogelijk. De prijzen voor de woningen lopen uiteen van € 390.000 tot € 465.000 v.o.n. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Rodenrijse Zoom
Het Lint maakt deel uit van het plan Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland. De nieuwbouwlocatie Rodenrijse Zoom ligt direct achter de bestaande bebouwing van de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. De historie van het gebied, met een waterstructuur die oude polders typeert evenals de bestaande lintbebouwing, is de basis geweest voor de ontwikkeling van deze nieuwe wijk. Inmiddels is bijna geheel Rodenrijse Zoom gerealiseerd en is het intieme, waterrijke karakter van deze woonwijk zichtbaar.

De start verkoopbijeenkomst wordt woensdag 26 juni gehouden van 17.00 uur tot 19.00 uur gehouden in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Zie www.rodenrijsezoom.nl voor meer informatie over het project.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media