AM start verkoop Watertuinen op Landgoed Merici in Bergen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start woensdag 31 oktober de verkoop van 33 woningen in het deelplan Watertuinen op Landgoed Merici in Bergen. Het oude kloosterlandgoed Ursulinen wordt getransformeerd naar de woonbuurt Landgoed Merici, waar in totaal 85 woningen worden gerealiseerd. Het aanbod in deze laatste fase op het landgoed, betreft zowel vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen als rijwoningen.

Gebiedsontwikkeling Landgoed Merici

Het honderd jaar oude kloosterlandgoed Ursulinen ligt aan de zuidkant van Bergen aan de Nesdijk. Op het landgoed zijn verschillende deelplannen – met een mix van huur en koop – ingebed in de bestaande fraaie groene en parkachtige omgeving. Het aanbod van het plan Watertuinen omvat dertien vrijstaande, veertien twee-onder-een-kap- en zes eengezinswoningen. De woningen liggen op kavels die in grootte variëren van 168 m² (rijwoning) tot en met 1098 m² (vrijstaand) met woonoppervlaktes vanaf 129 m² tot en met 165 m². Prijzen zijn vanaf € 427.000 tot en met circa € 850.500 v.o.n.  Op het landgoed zijn op dit moment zes woningen en twaalf koop- en 34 huurappartementen gerealiseerd. Na oplevering van de 33 woningen is het totale plan afgerond.

‘Meet & Greet’

Woensdag 7 november wordt een ‘Meet & Greet’ georganiseerd. Tijdens deze gelegenheid kunnen belangstellenden vragen stellen aan het aanwezige verkoopteam en documentatie verkrijgen. Zij zijn van harte welkom van 16:00 tot 18:30 uur op het Landgoed aan de Nesdijk 31 in Bergen.

Gelukkig leven

AM geeft met Landgoed Merici invulling aan een van haar kernthema’s ‘’Gelukkig Leven”. Door het vroegtijdig afstemmen van de plannen, ontwerpen en woonsferen met potentiële kopers ontstaat op Landgoed Merici een woonmilieu dat beantwoordt aan de wensen van de toekomstige bewoners. De modern vormgegeven woningen hebben de mogelijkheid voor een slaapprogramma op de begane grond en bieden door de grote raampartijen een fraaie lichtinval en een vrij uitzicht op de omliggende natuur.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media