AM start verkoop vijftig duurzame appartementen in Pablo, Leidsche Rijn- Utrecht

Gebiedsontwikkelaar AM is zojuist de online verkoop gestart van vijftig duurzame woningen in appartementengebouw Pablo in Utrecht. Gezien de grote belangstelling voor de woningen, wordt een voorspoedige verkoop verwacht. Ruim duizend consumenten hebben aangegeven interesse te hebben in het plan, waarvan het merendeel afkomstig is uit de regio Utrecht. Pablo is een gezamenlijke ontwikkeling van AM en 2dvlop Vastgoed.

Pablo

Het appartementencomplex Pablo komt aan de Pablo Picassostraat op de hoek van de Vleutensebaan en Parkzichtlaan in Leidsche Rijn, Utrecht. Het woningaanbod omvat vijftig appartementen met negen verschillende woningtypes, waaronder vier tweekamerappartementen (66 m2) en 38 royale driekamerappartementen (77 tot 122 m2). Daarnaast komen er acht vier- en vijfkamerkamerappartementen (van 144 tot 171 m2), waarvan drie riante penthouses. Alle woningen zijn voorzien van een (of meerdere) balkon(s) en/of royaal dakterras, een parkeerplaats en (inpandige) berging. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een gezamenlijke daktuin. De prijzen variëren van
€ 284.000 tot en met € 633.000 inclusief een parkeerplaats.

De appartementen worden aangesloten op de stadswarmtecentrale van Eneco en er zijn zonnepanelen aanwezig voor de centrale voorzieningen.

Het plan is gericht op en geschikt voor verschillende doelgroepen zoals jongere stellen en ook bewoners van middelbare leeftijd zonder kinderen, die het fijn vinden om alle voorzieningen en de dynamiek van de binnenstad dichtbij te hebben. Het ontwerp van het gebouw is van Gert Jan Doelman van Cita Architecten. De bouw is in handen van Plegt Vos.

Leidsche Rijn, Utrecht

De Pablo Picassostraat ligt op loopafstand van het station en winkelcentrum Terwijde met een winkelaanbod van enkele grote supermarkten en kleinere winkels voor de aankopen van de dagelijkse behoeften. Het eveneens nabij gelegen winkelcentrum Leidsche Rijn centrum, heeft een omvangrijk winkelaanbod van ruim 130 winkels en meerdere horecagelegenheden. Er zijn diverse sportvoorzieningen als voetbal, hockey en tennis nabij (op vijf minuten fietsen) en overige, kleinschaliger sportgelegenheden liggen op loopafstand. Het bekende Maximapark met tal van mogelijkheden voor sport en recreatie is op korte fietsafstand bereikbaar.

Utrecht Centraal station en de levendige binnenstad van Utrecht is vanaf het station Terwijde met een paar minuten te bereiken. Meer informatie over Pablo is beschikbaar op www.woneninpablo.nl.

Gelukkig leven

Met Pablo geeft AM invulling aan het thema ‘Gelukkig Leven’. Bewoners beschikken  over een toekomstbestendig appartement met een gezamenlijke daktuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Bij de entree van het gebouw zal een AED worden geïnstalleerd, waarmee het gebouw bijdraagt aan het hartveilig maken van de buurt. Het duurzame appartementencomplex heeft een centrale ligging met alle winkel-, sport- en recreatievoorzieningen op korte afstand. De goede aansluiting op het openbaar vervoer en hiermee ook de bruisende binnenstad van Utrecht, maakt Pablo een fijne en aantrekkelijke locatie om te wonen.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media