AM start verkoop vijfde fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start 1 december met de verkoop van 25 woningen in het project Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. In deze vijfde fase van het project worden twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. De wijk wordt omringd door prachtige natuurgebieden en kenmerkt zich door de ruime en rustige opzet. Het ontwerp is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.

fase-5

Villapark Eikelenburgh

Het woningaanbod in deze fase bestaat uit dertien twee-onder-een-kapwoningen, acht rijwoningen en een vrijstaande woning. Alle woningen hebben een ruim woonoppervlak, zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Alle  woningen voldoen aan hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid en zijn zeer energiezuinig. De woningen hebben een diepe achtertuin met terras, berging en achteruitgang. De feestelijke start verkoop vindt op 1 december plaats in het informatiecentrum. Op www.villaparkeikelenburgh.nl is meer informatie te vinden over de start verkoop.

Villapark Eikelenburgh is gelegen in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen. Na de succesvolle oplevering van de eerste 67 woningen in Villapark Eikelenburgh, krijgt de wijk steeds meer de uitstraling van een moderne villawijk. Afgelopen september is gestart met de bouw van de vierde fase. Alle 22 woningen van deze fase zijn inmiddels al verkocht. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media