AM start verkoop twintig appartementen in appartementengebouw ’s-Gravenduijn

‘s-Gravenzande,  1 juli 2015

 Nieuw aanbod luxe appartementen in project Tuinveld te ’s Gravenzande.Appartementengebouw 's-Gravenduijn

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start de verkoop van twintig appartementen in appartementengebouw ’s-Gravenduijn dat onderdeel uitmaakt van de inmiddels bijna geheel gerealiseerde wijk Tuinveld in ‘s-Gravenzande.  De start verkoop is op vrijdag 3 juli a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur in een daarvoor ingerichte tent op locatie in de Raad van Europastraat. 

‘s-Gravenduijn
Appartementengebouw ‘s Gravenduijn ligt centraal in het plan Tuinveld, met uitzicht op de rivier de Gantel en zijn vertakkingen. Het vele groen, de nabijheid van het water, een goede zonligging en een mooi asymmetrisch ontwerp in een bronskleurige gevelsteen maakt ‘s-Gravenduijn tot een unieke woonomgeving.

Het aanbod in appartementengebouw ‘s-Gravenduijn bestaat uit twintig luxe drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 120 m² tot ca. 140m², een hoog afwerkingniveau en royale terrassen met gunstige zonligging.De prijzen voor deze appartementen zijn vanaf ca. €317.000 tot ca. € 390.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. Het appartementengebouw is ontworpen door Wubben Chan architecten. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Start verkoop
Op vrijdag 3 juli tussen 15.00 en 17.00 uur start de verkoop van de twintig appartementen in een tent op locatie in Raad van Europastraat in Tuinveld ‘s-Gravenzande. Vertegenwoordigers van AM en van makelaar Helm&Heus zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en verkoopdocumentatie te verstrekken. Tevens kunnen geïnteresseerden door middel van een virtual reality bril alvast digitaal en in 3D een ‘kijkje’ nemen in het gebouw en de diverse appartementen. Tenslotte is er gelegenheid om advies in te winnen over de financiering van de woningen. Zie ook www.woneninsgravenduijn.nl

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media