AM start verkoop stadswoningen Drie Hoefijzers in Breda

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is gestart met de verkoop van acht royale stadswoningen in vier verschillende typen in ‘Wonen aan de Oranjesingel’ in de laatste fase van Drie Hoefijzers Zuid in Breda.

HR aanzicht rechts 140618 LR

Drie Hoefijzers wordt gerealiseerd op het voormalige brouwerijterrein aan de rand van het centrum. Het terrein wordt getransformeerd tot een bruisend woon-, werk- en verblijfsgebied met een stedelijke uitstraling. Op het terrein zijn enkele karakteristieke monumenten, waaronder het voormalig hoofdkantoor van de brouwerij en het brouwhuis met de markante fabrieksschoorsteen, behouden. Deze hebben een nieuwe bestemming gekregen.

Start verkoop Wonen aan de Oranjesingel
Het actuele woningaanbod binnen het plan Wonen aan de Oranjesingel bestaat uit acht woningen in de prijsklasse van € 303.900 tot en met € 525.900 v.o.n. De woningen liggen op loopafstand van het centrum en dichtbij het nieuwe station. Er zijn vier woningtypes met verschillende indelingen en deze beschikken over één of twee eigen parkeerplaatsen. De woningen hebben alle uitzicht op het water van de Oranjesingel. Het ontwerp van de woningen is van Diederendirrix architecten. De verkoop van de woningen is in handen van Van der Sande Makelaars en Van de Water Makelaars beide uit Breda. De realisatie van de woningen is in handen van Bouwbedrijf van Grunsven.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media