AM start verkoop Eiland Ameland in Pijnacker-Nootdorp

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start dinsdag 18 april met de verkoop van acht twee-onder-een-kapwoningen in het plan Eiland Ameland in Pijnacker-Nootdorp. Het kleinschalige plan is onderdeel van het project Nieuw Craeyenburch.

Wonen op een Eiland

Eiland Ameland ligt dichtbij diverse voorzieningen en op een steenworp afstand van het historische centrum van Nootdorp. Het plan kenmerkt zich door een groene en ruime opzet en heeft een eigentijdse architectuur naar een ontwerp van Ibelings van Tilburg architecten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn compleet ingericht met een ruime woonkamer en aansluitend een eetkeuken, met op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De vrij indeelbare zolder heeft standaard een dakkapel aan de terraszijde. Aan de entreezijde van de woning ligt een diepe tuin en aan de andere zijde beschikken de kopers over een groot terras aan het water. De woningen hebben parkeerruimte voor één auto op eigen terrein. De prijzen zijn vanaf € 399.000 tot € 419.000 v.o.n. De bouw is in handen van Van Omme & De Groot.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op dinsdag 18 april van 17.00 tot 19.30 uur in een tijdelijke locatie aan de Waddenzee in de wijk Nieuw Craeyenburch. Vertegenwoordigers van AM en de verkopende makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Tevens is er verkoopdocumentatie beschikbaar. Op www.eiland-ameland.nl is meer informatie te vinden over het plan.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media