AM start verkoop DSL030 in Utrecht

Na oplevering direct wonen in een echt vtwonenhuis.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start met de verkoop van dertien eengezinswoningen in het project DSL030 aan de Duurstedelaan in Utrecht. Deze kleinschalige, nieuwe woonbuurt met een moderne architectuur is gelegen in de gewilde wijk Hoograven, dichtbij het centrum van Utrecht. Voor de woningen is sinds de planpresentatie op elf oktober veel belangstelling getoond. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met AM, BAM Woningbouw en vtwonen. Daarbij biedt AM, samen met BAM Woningbouw, bewoners niet alleen de mogelijkheid om mee te denken over de indeling van hun nieuwe woning, maar kunnen bewoners deze straks volledig woonklaar laten opleveren met Victor&Wonen. Zo kunnen de bewoners het huis creëren wat bij hun past, en zodra zij de sleutel ontvangen, direct intrekken in hun nieuwe huis.

voorzijde-klein

DSL030

De dertien woningen zijn ruim (125 m²), comfortabel en hebben een stoere uitstraling. Ze zijn allen voorzien van een plat dak, grote ramen tot aan de vloer en lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht op fraaie wijze filteren. De woningen worden gerealiseerd aan de Duurstedelaan en het Camminghaplansoen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 372.500 tot € 380.000 v.o.n. voor een tussenwoning en vanaf € 380.000 tot € 399.000 v.o.n. voor een hoekwoning.

In samenwerking met Victor&Wonen kunnen kopers hun nieuwe huis woonklaar op laten leveren in een eigentijdse woonsfeer naar keuze en met indelingsvarianten voor iedere verdieping die passen bij hun leefwijze. Er wordt een wooncheque ter waarde van € 5.000 ter beschikking gesteld om kopers met dit concept een eigen thuis te laten creëren. Kopers worden, overeenkomstig het businessmodel I AM YOU van AM, zoveel mogelijk betrokken en ontzorgd bij de ontwikkeling en realisatie van hun nieuwe woning. Vanaf de inschrijving tot en met de aankoop verloopt het contact zoveel mogelijk via één contactpersoon. Dit maakt het proces overzichtelijker en plezieriger.

Start verkoop op 3 november

De start verkoop vindt plaats op donderdag 3 november vanaf 19.30 uur in het AM Huis, gelegen aan de Ptolemaeuslaan 80 in Utrecht. Tijdens deze avond zijn vertegenwoordigers van AM en woonadviseurs van Victor&Wonen aanwezig om informatie te verstrekken over het project en het woonconcept van Victor&Wonen. Aanmelden voor het start verkoop evenement kan via de website www.dsl030.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media