AM start verkoop De Zuiderkade in Alkmaar

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start zaterdag 18 juni de verkoop van achttien woningen in het deelplan De Zuiderkade gelegen in Schelphoek in Alkmaar. De Zuiderkade is het laatste plandeel dat door AM binnen Schelphoek is ontwikkeld.

DZUID_20160607_Cam03a_LR

Het project Schelphoek wordt aan de hand van het vastgestelde masterplan uit 2007 in verschillende fases ontwikkeld en gerealiseerd. AM en De Eendragt (een samenwerking van Van der Gragt en Tervoort) zijn gezamenlijke ontwikkelaar op deze locatie, waarbij elke partij zijn eigen deelgebied realiseert. In Schelphoek komen ongeveer 450 woningen. Het deelgebied van AM omvat zes verschillende wijken met in totaal 173 woningen, waaronder 97 grondgebonden huizen en 76 appartementen, en een drielaagse, ondergrondse parkeergarage met ruimte voor circa 750 auto’s.

De Zuiderkade

De Zuiderkade maakt deel uit van Schelphoek en ligt op loopafstand van het centrum van Alkmaar. De woningen die nu in verkoop gaan betreffen vijf Stadswoningen in verschillende typen, drie Bastionwoningen en tien Herenhuizen met woonoppervlakten van 140 m² tot 202 m². De woningen zijn luxe afgewerkt, hebben alle een tuin op het zuiden met een vlonder aan het water van de Baansingel. De huizen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken en hebben drie tot zes slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer standaard is voorzien van een inloopkast. Kopers krijgen een cheque ter waarde van € 5.000 tot € 7.500 voor de inrichting van de keuken. De prijzen zijn vanaf € 369.000 tot € 489.000 v.o.n. inclusief een privéparkeerplaats in de tegenovergelegen parkeergarage Schelphoek.

Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Attika Architecten. De architectuur en en de inrichting van de openbare ruimte met veel water sluiten fraai aan bij de bestaande bebouwing van Alkmaar.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 14.00 uur op de bouwlocatie aan het Wolfpad. Tijdens dit verkoopevenement zijn vertegenwoordigers van AM en van de verkopende makelaar aanwezig om informatie te verstrekken over het project en is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Zie ook www.dezuiderkade.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media