AM start presales Emerald in Amsterdam

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start 27 september met de voorverkoop van de woningen in nieuwbouwproject Emerald in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Door de inzet van crowdsourcing zijn de woningontwerpen en woonsferen afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. Inmiddels hebben zich al vele geïnteresseerden via de website ingeschreven als belangstellende voor wonen in Emerald.

1233_daalwijkdreef_B2a_01 lr

Emerald
Emerald wordt een nieuwe woonwijk gelegen tussen de Daalwijkdreef en Egoli in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Hier worden honderd huurwoningen (vrije sector), zeventig grondgebonden koopwoningen en zes koopappartementen verdeeld over kleine gebouwen gerealiseerd. Het plan biedt een breed aanbod van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Om afwisselende woonsferen te creëren is er een grote variatie in kleur- en materiaalgebruik bij de huizen naar een ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten.

Kopers hebben een grote keuzevrijheid bij het uiterlijk en de indeling van de woning en kunnen deze laten voorzien van een woonstijl naar keuze. Vanaf 27 september is het mogelijk om via een woonplanner op de website te kiezen uit de diverse woonsferen en indelingen, waarmee de ideale woning kan worden samengesteld. Met de gekozen woning kan vervolgens bij de makelaar een voorinschrijvingsovereenkomst worden ondertekend.

De prijzen van de appartementen zijn vanaf € 115.000, voor de rijwoningen vanaf € 180.000 en voor de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 220.000. Al deze prijzen zijn vrij op naam, en op basis van een jaarlijks erfpachtcanon. De bouw start naar verwachting in het voorjaar van 2015.

Presale
De presale vindt plaats van 11.00 – 15.00 uur op het kantoor van BAM Woningbouw aan de Elsrijkdreef 207 in Amsterdam. Tijdens de presale is verkoopdocumentatie beschikbaar en is het verkoopteam aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de woningen. Er is tevens de mogelijkheid advies in te winnen over de financiering van de woning.

Meer informatie is te vinden op www.woneninemerald.nl. De realisatie door BAM Woningbouw Amsterdam start naar verwachting begin 2015.

Co-creatie
AM benut bij de ontwikkeling van Emerald haar co-creatiemodel I AM YOU, waarbij zij ontwikkelt op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden. “Door de inzet van crowdsourcing worden de woningontwerpen en woonsferen zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. Wij zijn er van overtuigd dat de ruime keuzemogelijkheden en het ‘samenstellen van een woning naar wens’ een belangrijke kwaliteitsimpuls geeft aan de woningen en de wijk”, aldus Ronald Huikeshoven, directeur AM Noordwest.

 Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media