AM start presale tweede fase Emerald in Amsterdam

Na een succesvolle verkoop van de eerste 36 woningen in het plan Emerald in Amsterdam Zuidoost start gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM zaterdag 28 maart met de voorverkoop van de volgende fase. De woningontwerpen en woonsferen in het plan zijn, geheel volgens het businessmodel I AM YOU van AM, door de inzet van crowdsourcing afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal geïnteresseerden voor Emerald en een voorspoedige verkoop van de huizen in de eerste fase.

1233_daalwijkdreef_A1_02

Emerald
Emerald wordt een nieuwe woonwijk gelegen tussen de Daalwijkdreef en Egoli in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Hier worden honderd huurwoningen (vrije sector), zeventig grondgebonden koopwoningen en zes koopappartementen gerealiseerd. Het plan biedt een breed aanbod van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Om afwisselende woonsferen te creëren is er een grote variatie in kleur- en materiaalgebruik bij de huizen naar een ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten. Het plan heeft een vliegende start gemaakt. Vanaf de voorverkoop in september is inmiddels ruim 85 procent van de woningen verkocht en wordt medio april gestart met de bouw van de eerste 36 woningen.

Kopers hebben een grote keuzevrijheid bij het uiterlijk en de indeling van de woning en kunnen deze laten voorzien van een woonstijl naar keuze. Het is nu al mogelijk om via de woonplanner op de website te kiezen uit de diverse woonsferen en indelingen, waarmee de ideale woning kan worden samengesteld. Met de gekozen woning kan vervolgens bij de makelaar een voorinschrijvingsovereenkomst worden ondertekend.

De volgende fase van Emerald omvat zowel appartementen als eengezinswoningen. De appartementen hebben een woonoppervlak van 50 m2. Voor de grondgebonden woningen variëren de woonoppervlaktes van 118 tot en met 155 m2. De prijzen van de appartementen zijn vanaf € 115.000, voor de rijwoningen vanaf € 185.000 en voor de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 230.000, inclusief badkamer, keuken en sanitair. De prijzen zijn vrij op naam en op basis van een jaarlijks erfpachtcanon. De bouw is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam. De realisatie van de tweede fase start naar verwachting in het najaar van 2015.

Presale
De presale vindt plaats van 11.00 – 15.00 uur op het kantoor van BAM Woningbouw aan de Elsrijkdreef 207 in Amsterdam. Tijdens de presale is de verkoopdocumentatie beschikbaar en is het verkoopteam aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de woningen. Er is tevens de mogelijkheid advies in te winnen over de financiering van de woning. Zie voor meer informatie www.woneninemerald.nl.

Co-creatie
“Onze aanpak voor Emerald is een goed voorbeeld van ons business model ‘I AM YOU’, waarbij wij als AM ontwikkelen op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie met particulieren en overige partners. Door de inzet van crowdsourcing heeft dit voor Emerald geresulteerd in een fraaie mix van koop- en huurwoningen, die aansluit op de wensen van toekomstige bewoners en huurders”, aldus Frank Klomp, directeur AM Noordwest.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

 Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media