AM start bouw 32 woningen De Hoven in De Groote Wielen

Realisatie woningen in hogere huursegment
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft donderdag 13 februari het officiële startsein voor de bouw van twaalf twee-onder-een-kapwoningen en twintig bungalows in De Groote Wielen in ’s-Hertogenbosch, deelgebied de Hoven. Wethouder Geert Snijders verricht hierbij de feestelijke handeling. Volgens planning worden de woningen begin 2015 opgeleverd.

HR SemiBungalow_straatbeeld

De twintig bungalows worden gerealiseerd tegenover de twee-onder-een-kapwoningen uit fase drie en vier uit Rozenhof. De woningen worden door Delta Lloyd Vastgoed verhuurd in het hogere huursegment. De woningen hebben een woonoppervlakte van 125 m² en een parkeerplaats op eigen terrein. Documentatie over de huurwoningen is verkrijgbaar bij Boumij Makelaars te ’s-Hertogenbosch.

De Hoven is een van de zes deelplannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dichtbij het water. De naam van de wijk verraadt de bijzondere eigenschap van dit gebied: de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven. De Hoven is verdeeld in kwadranten, waarvan Rozenhof er een is. Het plan ligt in het noordwestelijke kwadrant dat aan de noordzijde direct aan het water grenst. De twaalf woningen uit de derde fase van Rozenhof hebben een vloeroppervlak van 176 m² tot 185 m². Alle woningen zijn verkocht.

De twee-onder-een-kapwoningen en de bungalows met een karakteristieke jaren dertig stijl zijn ontworpen door LT Architecten. De bouw van Rozenhof is in handen van Dura Vermeer.

Nieuw woningaanbod
Inmiddels is gestart met de verkoop van de woningen uit de vierde fase van de Rozenhof. Het aanbod omvat tien twee-onder-een-kapwoningen met een prijs vanaf € 359.500 v.o.n.. De woningen hebben een woonoppervlak van minimaal 185 m² en liggen op percelen vanaf 302 m². Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.woneninrozenhof.nl.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit creatief, professioneel, eigenzinnig en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media