AM start bouw 28 appartementen in Park Hoog Lede in Vlaardingen

Wethouder Versluijs verricht feestelijke start bouw handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft 9 december tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein voor de bouw van 28 appartementen in het project Park Hoog Lede in Vlaardingen. Wethouder Hans Versluijs van de gemeente Vlaardingen verricht in het bijzijn van de nieuwe bewoners een officiële handeling om de start bouw te vieren. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. In totaal worden er in Park Hoog Lede circa 225 woningen in verschillende fasen gerealiseerd.

Hooglede II

In het appartementengebouw worden 28 appartementen met een vloeroppervlakte tussen 118 m² en 168 m² gerealiseerd. Alle appartementen zijn voorzien van royale balkons of terrassen en een parkeerplaats of een afgesloten garagebox. Zowel de appartementen als de gemeenschappelijke ruimten hebben een luxe afwerking. De prijzen variëren van € 357.500 tot € 613.500 v.o.n. Voor meer informatie over Park Hoog Lede en het woningaanbod zie www.parkhooglede.nl.

Park Hoog Lede

Op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) Ziekenhuis, direct aan de Vlaardingse Vaart, verrijst Park Hoog Lede. Met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving het centrum van Vlaardingen biedt Park Hoog Lede het beste van twee werelden: de rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad. Het plan omvat een grote variatie aan woningtypes: vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen, patiowoningen en appartementen. Alle woningen zijn voorzien van een ruim tuin, balkon of terras. Er wordt een klassieke architectuurstijl gerealiseerd, wat zich uit in onder meer klassieke kappen en mooie bakstenen erkers. Elke woning heeft unieke kenmerken wat zorgt voor een gevarieerde levendige woonwijk. Het plan is ontworpen door Van Egmond totaal architectuur, de bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie: www.am.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media