AM sluit overeenkomst met ANWB voor grotere unit in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar

Gebiedsontwikkelaar AM breidt de huurovereenkomst met ANWB uit voor Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. Naast het verlengen van het huurcontract gaat ANWB 72 m2 meer vloeroppervlak huren. In totaal biedt de ANWB-winkel met circa 450 m2 vloeroppervlak een gevarieerd en complementair aanbod. Met deze uitbreiding en in een vernieuwde vorm biedt ANWB toegevoegde waarde voor Ringers Winkelcentrum als koop- en beleefcentrum voor de Kop van Noord-Holland.

Over Ringers Winkelcentrum

Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse vrijetijdsbeleving bieden. Het winkelcentrum bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en leisurefuncties. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Parkeren is mogelijk in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar.

Op dit moment wordt aan de noordzijde van Ringers Winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) ongeveer 10.000 m2 toegevoegd. Hiermee wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid tot circa 800 parkeerplaatsen. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel van de plannen. Dit alles past binnen het streven om van Ringers Winkelcentrum een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum voor Noord-Holland te maken. Eind 2019 is de opening van de uitbreiding van Ringers Winkelcentrum.


Meer nieuws over Ringers Winkelcentrum: 

Klik hier voor het persbericht ‘AM breidt aanbod horeca in Ringers Winkelcentrum verder uit met Heinde & Ver’
Klik hier voor het persbericht ‘AM sluit huurovereenkomst met Prénatal voor Ringers Winkelcentrum te Alkmaar
Klik hier voor het persbericht ‘AM sluit huurovereenkomst voor Ringers Winkelcentrum met Only for Men’
Klik hier voor het persbericht ’AM versterkt winkelen en verblijven in Alkmaar: Noorder Arcade en voormalig Ringerspassage samen verder als ‘Ringers Winkelcentrum’

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media