AM sluit huurovereenkomsten met Action en Kruidvat in Scheveningen

Winkelunits Koppelstokstraat vervolg van succesvol project ‘Reder op Scheveningen’

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft overeenkomsten gesloten met Action en Kruidvat voor de verhuur van winkelruimte naast de nieuwe Jumbo in de Koppelstokstraat in Scheveningen-Haven. Action huurt 1.255 m2 bvo en Kruidvat 373 m2 bvo. De winkelunits worden deze maand opgeleverd.

koppelstokstraat

Beide retailers vestigen zich in volledig herontwikkelde winkelunits in de voormalige Jumbo-supermarkt. Jumbo heeft nieuwe winkelruimte van 3.600 m2 betrokken in het naastgelegen complex De Reder op Scheveningen aan de Dr. Lelykade aan de Tweede Binnenhaven van Scheveningen. Dit complex is tevens een initiatief van AM en omvat 61 woningen, 3.700 m2 commerciële ruimte (supermarkt en horeca) en 104 ondergrondse parkeerplaatsen. De oplevering hiervan vond plaats in 2014. Verderop aan de Dr. Lelykade ontwikkelt AM ‘De Reder Het Vervolg’, bestaande uit 26 woningen. Alle woningen zijn inmiddels onder optie of verkocht.

Bij het realiseren van de nieuwe winkelruimte aan de Koppelstokstraat is het aanzien van de gevel grotendeels in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Dit heeft het straatbeeld verfraaid. Tussen Action en Kruidvat komen nog twee winkelunits en tussen Kruidvat en Jumbo ook twee units. AM is hiervoor in gesprek met potentiële huurders. JNW Makelaars in Den Haag is ingeschakeld als verhuurmakelaar voor de resterende winkelruimte.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media