AM sluit huurovereenkomst voor Ringers Winkelcentrum met Only for Men

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft op woensdag op de Provada een huurovereenkomst gesloten met Only for Men voor een winkelunit van circa 1.500 m2 winkeloppervlak. Only for Men is een winkelformule waar alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer te vinden is en heeft zestien grote winkels in Nederland en een webshop. Voor Ringers Winkelcentrum betekent dit een belangrijke stap in het bieden van een gevarieerd winkelaanbod. De winkel zal medio oktober 2019 haar deuren openen.

Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijds vrijetijdsbeleving bieden. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Een bezoekje is uitstekend te combineren. Parkeren doe je in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar.

Op dit moment wordt het winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid, maar ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties maken een belangrijk onderdeel uit van de plannen. Dit alles past binnen het streven om van Ringers Winkelcentrum een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum voor de regio Noord-Holland te maken. Eind 2019 gaat het vernieuwde deel van Ringers Winkelcentrum open. AM is bij deze transactie geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes en Only for Men door Vastgoed Intervisie.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Over Only for Men

Only for Men is een winkelformule waar alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer te vinden is. Zowel in de 16 fysieke winkels als in de webshop kunnen klanten terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media