AM sluit huurovereenkomst met Prénatal voor Ringers Winkelcentrum te Alkmaar

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met Prénatal voor een grootschalige winkelunit (megastore) van circa 1.850 m2 winkeloppervlak in Ringers Winkelcentrum te Alkmaar. Prénatal is de internationale winkelformule voor (aanstaande) ouders en kinderen. De winkelketen heeft 20 megastores en 37 citystores. Voor Ringers Winkelcentrum betekent dit een belangrijke vervolgstap in het bieden van een gevarieerd winkelaanbod. De winkel opent naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 haar deuren.

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Kuijs Reinder Kakes in samenwerking met Creating Retail Parks. Recent tekende AM ook een huurcontract met Only for Men. 

Prénetal is bij deze transactie bijgestaan door Vastgoed Intervisie.

Ontwikkelingen Ringers Winkelcentrum
Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse vrijetijdsbeleving bieden. Het winkelcentrum bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Parkeren is mogelijk in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar.

Op dit moment wordt het winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel uit van de plannen. Dit alles past binnen het streven om van Ringers Winkelcentrum een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum voor Noord-Holland te maken. Eind 2019 gaat het vernieuwde deel van Ringers Winkelcentrum open.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelingsproces. Wij richten ons daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Commercieel vastgoed is bij AM een specialiteit van AM Real Estate Development. Van revitalisatie van een wijkwinkelcentrum tot de inbreiding in een binnenstad en van kantoorrenovatie tot complexe nieuwbouwprojecten. AM gelooft dat prettige en gezonde werkomgevingen en attractieve winkelgebieden bijdragen aan de kwaliteit van leven.

Over Prénatal
Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor ouder en kind. Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar. Prénatal maakt het (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor ouder en kind, met in totaal 57 winkels verspreid over heel Nederland. Bestaande uit 20 megastores, 37 citystores en de Prénatal webshop. Prénatal is dé toonaangevende retailformule met het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de klant. In alle warenhuizen, stadswinkels, shop-in-shops en de webshop wordt er iedere dag aan gewerkt om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken.

 

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media