AM RED verhuurt winkelruimte aan ANWB in NoorderArcade in Alkmaar

AM Real Estate Development verhuurt aan ANWB langjarig 378 m² winkelruimte aan de Noorderkade 119, onderdeel van het winkelcentrum NoorderArcade in Alkmaar.

ANWB is reeds geruime tijd huurder in het complex en zal de nieuwe ruimte de tweede helft van 2016 betrekken . De herlocatie geeft ANWB de mogelijkheid haar nieuwe formule uit te rollen op een prominente plek naast de hoofdentree van het winkelcentrum. Daarnaast maakt deze interne verhuizing deel uit van een grootschalige renovatie van het winkelcentrum NoorderArcade waarbij de entree en het front aan het water worden vernieuwd.

Winkelcentrum NoorderArcade bevat grootschalige winkels als Mediamarkt, Telstar en Albert Heijn met een eigen parkeergarage op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar.

Bij de transactie werd ANWB geadviseerd door DTZ.

Over AM RED

AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. Zij biedt ontwikkelmanagement, of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Zij realiseert met haar vastgoedprofessionals haalbare en creatieve oplossingen. AM RED maakt deel uit van BAM Bouw en Vastgoed.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media