AM RED verhuurt ruim 3.000 m² kantoorruimte in Brouwerspoort Veenendaal

Vestiging Visionplanner sterke impuls voor centrum.

AM Real Estate Development heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met het ICT-bedrijf Visionplanner in Veenendaal. Visionplanner bouwt innovatieve software voor Nederlandse administratie- en accountantskantoren. Visionplanner zal zich vestigen in het project Tricotage, onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort, in een ruimte van ruim 3.000 m². “Met de vestiging van deze innovatieve speler krijgt het centrum van Veenendaal een sterke impuls”, aldus Jan Ruitenberg, adjunct-directeur AM Real Estate Development.

Experience center en ruimte voor charitatieve instellingen

Een deel van de ruimte zal worden ingericht als experience center, waarbij de mogelijkheden van de software in beeld wordt gebracht voor potentiële klanten. Daarnaast stelt Visionplanner een deel van de ruimte ter beschikking aan charitatieve instellingen. Deze instellingen kunnen gebruik maken van verschillende services, zoals catering, office management en telefoonservices.

Substantiële afname lege winkelruimte

Oorspronkelijk was de ruimte ontwikkeld als winkelruimte. Door de verhuur aan Visionplanner is AM RED in staat om de winkelleegstand in Veenendaal substantieel terug te brengen. Bovendien wordt op deze wijze de dynamiek in het centrum verstrekt door de vestiging van een innovatieve onderneming en een groot aantal charitatieve instellingen.

CMC bedrijfsmakelaars in Veenendaal heeft opgetreden in deze transactie namens de verhuurder.

Plan Brouwerspoort in Veenendaal

Eerder berichtte AM RED over de start van de bouw van 5.860 m² winkelruimte en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen in Brouwerspoort. Top Vastgoed en AM RED hebben hier op 4 oktober het startsein voor gegeven.

Hoogvliet Beheer heeft de gehele ontwikkeling van Top Vastgoed / AM RED gekocht en vestigt er een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m².

De oplevering van het project vindt najaar 2017 plaats.

Over AM Real Estate Development

AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. We bieden ontwikkelmanagement of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Wij realiseren met onze mensen haalbare en creatieve oplossingen.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media