AM realiseert voorspoedige oplevering woningen in De Hoven, ‘s-Hertogenbosch

Gewild aanbod woningen in hogere huursegment

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft voor Delta Lloyd Vastgoed binnen een zeer korte termijn twintig bungalows ontwikkeld en gerealiseerd in De Groote Wielen in ‘s-Hertogenbosch. In februari is het officiële startsein voor de bouw gegeven en volgende week zullen alle woningen zijn opgeleverd. De woningen zijn bestemd voor verhuur in het hogere segment.
WEB SemiBungalow_straatbeeld

De twintig bungalows worden gerealiseerd in de wijk Rozenhof. Het betreffen royale woningen met een woonoppervlakte van 125 m2. Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. Vorige week zijn de eerste woningen door de nieuwe huurders betrokken. Alle woningen zijn verhuurd.

De Hoven is een van de zes deelplannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuin stedelijke wijk dichtbij het water. De naam van de wijk verraadt de bijzondere eigenschap van dit gebied: de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven. De Hoven is verdeeld in kwadranten, waarvan Rozenhof er een is. Het plan ligt in het noordwestelijke kwadrant dat aan de noordzijde direct aan het water grenst.

De bouw van Rozenhof is in handen van Dura Vermeer. Voor meer informatie over ontwikkelingen van AM in Rozenhof zie www.woneninrozenhof.nl.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit creatief, professioneel, eigenzinnig en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media