AM presenteert twee nieuwe projecten in de Waalsprong

Start verkoop tijdens woonbeurs in Nijmegen op 14 november

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start zaterdag 14 november met de verkoop van twee nieuwe projecten. De Stadse Kant in Waalsprong-Lent en Boelse Hof in Waalsprong-Oosterhout met een woningaanbod van respectievelijk 28 en 53 woningen worden tijdens de woonbeurs Waalsprong in Nijmegen op de stand van AM gepresenteerd aan bezoekers.

 1828,0 AM - De Grote Boel Nijmegen_ hofentree_300dpiLR

Boelse Hof: wonen aan de Oosterhoutse Plas
De woningen van het Boelse Hof hebben vrij uitzicht in een groene en kindvriendelijke woonomgeving en liggen op een steenworp afstand van de toekomstige Oosterhoutse Plas. Boelse Hof biedt ruimte aan in totaal 28 huizen, waaronder achttien tussen- en tien hoekwoningen. Het ontwerp komt van Humblé Martens architectuur en kenmerkt zich door de fraaie details in het metselwerk bij de raamkozijnen en voordeuren. De prijzen zijn vanaf € 213.500 v.o.n. De woonoppervlaktes variëren van 121 m2 voor een tussenwoning tot en met 144 m2 voor een hoekwoning. Zie voor meer informatie www.boelsehof.nl.

Gevarieerd woningaanbod in De Stadse Kant
Het woningaanbod van De Stadse Kant omvat zowel rij- als twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. De architectuur is speels en afwisselend met variaties in de kapvorm en gevelkleur en in de afwerking met authentieke luiken of een erker. Het ontwerp komt van Hans Been architecten bna. In totaal worden op deze locatie vlak bij de Waal en het centrum van Nijmegen 53 woningen gerealiseerd. De prijzen zijn vanaf € 226.500 tot € 479.000 v.o.n. Kijk voor meer verkoopinformatie op www.destadsekant.nl.

Tweekappers HR De Stadse KantLRDe bouw van de woningen in beide projecten is in handen van BAM Woningbouw Zwolle.

De start verkoop van beide projecten vindt plaats tijdens de woonbeurs Waalsprong op zaterdag 14 november van 10.00 – 14.00 uur in wooninformatiecentrum Thermion in Nijmegen.

vtwonen woonstijlen voor AM
Met het vtwonen inrichtingspakket wordt de kopers in de Waalsprong de keuze geboden de woning te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Bij het vtwonen inrichtingspakket wordt de woning compleet afgewerkt met plinten, vloerafwerkingen door het hele huis en de muren en eventuele trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media