AM houdt interne battle voor meest maatschappelijk betrokken project

De AM Battle laat zien hoe AM werkt aan haar vijf maatschappelijke thema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. In deze extra Inspiration Update staat de AM Battle volledig centraal. Niet alleen om de winnaars in het zonnetje te zetten maar vooral ook om met onze relaties te delen hoe AM met deze thema’s bezig is en deze verankeren in ons werk.

Fotobijschrift vlnr.: Tijmen Hamerslag (ontwikkelingsmanager), Hugo Nijhoff (teamcaptain en ontwikkelingsmanager) en Eva Koppelaar-Van Bunningen (projectontwikkelaar) nemen de prijs in ontvangst met project DeBuurt in Utrecht Overvecht

De Battle geeft AM een rijke oogst van kennis en ervaring en liet een externe jury AM nog scherper naar haar opgaven kijken. De thema’s vormen het hart van het ontwikkelproces en dat laat AM graag zien. Uiteindelijk gaat het erom dat we met elkaar in gesprek blijven over de maatschappelijke opgaven die er liggen om hiermee de kwaliteit van onze leefomgevingen verbeteren.

Lees het verslag van de bijeenkomst en bekijk de video:

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media