AM actief op 18 mei tijdens de Dag van de Projectontwikkeling

Op donderdag 18 mei houdt de NEPROM samen met partners voor de zesde keer de Dag van de Projectontwikkeling. Het thema van dit jaar is 'Ruimte maken voor het Nationaal Geluk'. AM draagt inhoudelijk bij aan het programma dat gevuld is met trends, innovaties en nieuwe ontwikkelingen. 

Tijdens de DvdP is AM vertegenwoordigd met een vier sprekers, namelijk Raymon van Miltenburg van AM Real Estate Development, Nils Bonder van CONSULT en Eva Hekkenberg en Marcel Janssen van AM.

Gezondheid

Als we denken aan geluk dan is gezondheid misschien wel de belangrijkste factor. Voor onze sector is het dé uitdaging om gebieden en gebouwen te ontwerpen en te ontwikkelen die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de mensen die daarin verblijven, wonen en werken. Lara Muller van het kennisplatform Blue Building Institute (BBI) is aanjager van het gezonder maken van de gebouwde omgeving. In deze sessie op de DvdP deelt zij haar missie en spreekt met koplopers uit onze branche die werk maken gezonde gebouwen waaronder Raymon van Miltenburg MRICS van AM Real Estate Development en Nils Bonder Manager Healthy Urban Living

Hoogstedelijk wonen

Eva Hekkenberg, ontwikkelmanager AM spreekt op de Dag van de Projectontwikkeling tijdens de deelsessie Hoogstedelijk Wonen, met de Sluisbuurt als aanleiding. Het ontwikkelen van aantrekkelijke hoogstedelijke woonmilieus is een belangrijke opgave voor de komende jaren. Bovendien is er volop debat over het thema, onder meer naar aanleiding van de te ontwikkelen Sluisbuurt in Amsterdam. Eva Hekkenberg van AM en Marnix van Delft van Synchroon (en voorheen AM) pitchen een gebouw- en woningconcept dat zij in dit soort hoogstedelijke woonmilieus succesvol hebben ontwikkeld.

Als projectdirecteur van het Gasthuiskwartier ontvangt Marcel Janssen deelnemers aan de DVDP in het centrum van de Brabantse hoofdstad, waar een verouderd ziekenhuisterrein een metamorfose ondergaat naar een nieuw stuk Bossche binnenstad

De Dag van de Projectontwikkeling is hét platform om nieuwe ideeën, producten, processen en ervaringen te delen en samen verder te brengen. Met heel veel inspirerende sprekers en deelnemers van binnen en buiten ons vakgebied. Kijk hier voor het complete programma.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media