AM levert eerste 22 woningen op in het project Façade in te Deurne

Speciaal ‘Deurnes’ welkomstpakket voor eerste nieuwe bewoners.

De eerste 22 rij- en hoekwoningen in het project Façade in de Spoorzone van Deurne zijn klaar. Deze maand ontvangen de eerste bewoners de sleutel. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en de gemeente Deurne willen dit moment niet stilzwijgend voorbij laten gaan. Daarom wordt er op donderdag 24 maart feestelijk stilgestaan bij de oplevering van de eerste woningen in dit nieuwbouwproject. In totaal worden hier ongeveer 130 woningen in zeven verschillende fasen gerealiseerd.

De eerste bewoners worden op donderdag 24 maart om 16.00 uur ontvangen in Café/bar ’t Turfke aan de Vlierdenseweg 5. Na een korte toespraak van AM en de gemeente Deurne, ontvangen de bewoners een speciaal ‘Deurnes’ welkomstpakket.

Façade in het Spoorzonegebied

Façade ligt tussen het centrum van Deurne en de woonwijk St. Jozefparochie en ten zuiden van het spoor. Hier wordt het voormalige Spoorzonegebied van ruim zeven hectare getransformeerd naar een aantrekkelijke woonbuurt dichtbij het centrum met alle voorzieningen. Op het moment is fase 2 in verkoop. Deze fase bestaat bestaat uit 22 rij- en hoekwoningen, tien twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning  en tien semi-bungalows. Alle woningen hebben een klassieke architectuur. De hoek- en rijwoningen maken deel uit van de BAM Wooncollectie en het ontwerp van de overige woningen komt van Quant Architectuur. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 179.500 tot en met € 280.000 v.o.n. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Voor meer informatie over Façade Deurne en het woningaanbod zie www.facadedeurne.nl.

vtwonen woonstijlen voor AM

Het vtwonen inrichtingspakket biedt de kopers in Façade de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Persbericht ‘Overhandiging speciaal ‘Deurnes’ welkomstpakket aan eerste nieuwe bewoners Spoorzone Deurne’

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media