AM geeft startsein realisatie Best ensuite in Best

Wethouder Marc van Schuppen verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft dinsdag 13 oktober het officiële startsein voor de realisatie van negentien woningen in nieuwbouwproject Best ensuite in Best. Tijdens de officiële handeling leggen wethouder Marc van Schuppen van de gemeente Best en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, de eerste steen. Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in de zomer van 2016 opgeleverd.

BestEnsuite

Best ensuite
Best ensuite wordt ten zuiden van de Molenstraat in Best gerealiseerd. Het plan is gesitueerd in een groene omgeving en ligt op loopafstand van het centrum, het treinstation en nabij belangrijke uitvalswegen als de A2, A50 en A58.

Het betreft een kleinschalig project met een luxe en intiem karakter. Het ontwerp van de woningen heeft een jaren dertig architectuur en komt van in-house architectenbureau Kreatuur, onderdeel van AM.

De huizen hebben een woonoppervlakte van 145 tot 171 m2 en zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers. Kopers hadden de keuze de woning naar wens uit te breiden met diverse opties. De huizen zijn gelegen op kavels van 228 tot 388 m2 en beschikken alle over een garage of vrijstaande berging. De woningen zijn onderhoudsvriendelijk door toepassing van kunststof kozijnen, goten en boeiboorden. De prijzen van de woningen waren vanaf € 309.950  voor een twee-onder-een-kapwoning tot en met € 449.950 voor de vrijstaande woning. De bouw van de woningen is in handen van bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media