AM geeft startsein bouw zesde fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft het startsein voor de realisatie van 36 woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Deze zesde fase bestaat uit vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde herenhuizen. Wethouder Marloes Borsboom van de gemeente Rijswijk verricht samen met Wilco van de Ban, directeur AM Zuidwest, de officiële handeling tijdens een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van kopers en andere belangstellenden op maandag 2 juli.

Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Kenmerkend voor de jonge villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. Openbaar – en privégroen en parken zorgen voor een groene woonwijk. De bestrating krijgt brede stoepen en er komen speelplekken voor kinderen. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.

Naar verwachting worden de 36 woningen vanaf het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. Alle woningen zijn verkocht. Inmiddels is fase 7, bestaande uit 38 woningen, in verkoop met herenhuizen, twee-onder-eenkapwoningen en vrijstaande woningen. De bouw is in handen van BAM Wonen. Meer informatie over Villapark Eikelenburgh is te vinden op Villaparkeikelenburgh.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media