AM geeft startsein bouw woningen Park Lentseveld in Lent

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein gegeven voor de bouw van 22 koopwoningen in het plan Park Lentseveld in de nieuwbouwwijk Laauwik in Lent. In korte tijd zijn achttien woningen verkocht. De bouw van 26 vrije sector huurwoningen, die zijn verkocht aan Bouwinvest, start eveneens deze maand. Donderdag 18 april begint AM met de verkoop van negentien rijwoningen en tien twee-onder-een-kapwoningen in Park Lentseveld.

Laauwik maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Waalsprong in Nijmegen. Park Lentseveld bestaat in totaal uit 109 woningen in een gevarieerde planopzet met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, halfvrijstaande woningen en een urban villa met 22 appartementen.

Laauwik ligt ten noorden van Lent en biedt een aantrekkelijke woon- en leefomgeving met eigentijdse voorzieningen. Nijmegen en het groene buitengebied liggen op korte afstand. Park Lentseveld is gesitueerd aan de zuidzijde van Laauwik tegen de bestaande kern van Lent aan. De woningen liggen voor een deel aan de Alicantestraat en deels aan het park. De parkligging, het gevarieerde gevelbeeld en de kwaliteit van de openbare ruimte geven de wijk een vriendelijke woonsfeer. Het ontwerp van de woningen is van Geesink Weusten Architecten uit Arnhem. De eerste woningen in Park Lentseveld worden volgens planning eind 2013 opgeleverd. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Meer informatie over de koopwoningen is te verkrijgen bij de betrokken makelaarskantoren Hans Janssen Makelaars of Strijbosch Thunnissen Nieuwbouw. Zie ook www.parklentseveld.nl.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media